Online kurs - 10 videoundervisninger

Rask skisse med
penselmarker

Kunstner og lærer
Svetlana Rezvaya

Hei! Jeg heter Svetlana Rezvaya, kunstner og lærer. 
Mange har lyst til å tegne, men vet ikke hvordan  de skal begynne. Jeg har laget et online treningskurs i sketch eller raske skisser som hjelper deg å løse dette problemet. Det er 10 undervisninger på nett (YouTube) i en lukket gruppe, onsdagene kl20. Direkte undervisningene på nett skal  jeg ta opp for å sende deg lenken til undervisningen etter på. Det er en god måte å repetere emne og øve flere ganger.
Jeg skal i løpet av tre undervisninger vise og forklare deg trinn for trinn  hvordan  du kan begynne å tegne. Du skal bruke penselmarker og skisseblokk. En penselmarker  er  ikke en vanlig marker, men en pensel som  kan lage et bredt spektrum av linjer. Skisseblokken  kan være av størrelse A5, selvfølgelig ulinjert, fordi linjene vil forstyrre skissene dine.
Neste 7 undervisninger inneholder avanserte kunnskap. Vi skal  tegne ulike objekter med liner M og S, studere "Tre-lagsteori", rytme i komposisjonen, mennesker som ser dynamisk ut og med fine detaljer.

 

Du vil lære på kurset 19. april- 21. juni (onsdagene kl 20):
1)Grunnleggende metoder i skisse for å tegne raskt
2)Å tegne planter med penselmarker
3)Å tegne mennesker med penselmarker
4)" Tre-lagsteori"
5) Rytme i komposisjonen
6) Å tegne en by

BESTILL VIDEOKURSET NÅ FOR    NOK 1000!
 

  Klikk på: BESTILL NÅ!  Skriv  fullt navn, telefonnummer og e-post.

Jeg tar kontakt med deg i løpet av 24 timer på telefonen eller e-posten og forklarer deg hvordan du får online undervisningen.
  Du kan bruke kurs- videoene( 10 stk) i hele livet!

BESTILL NÅ!

I kurset får du:

 1.  
  Både teoretiske og praktiske kunnskaper om å lage raske skisser.
 2. Du skal lære metoder og teknikker ved å jobbe med penselmarker, tegne planter og mennesker. På slutten av hver time får du hjemmeoppgaver for å trene på og repetere det
  du har lært.
 3. I hver time viser jeg skisseteknikker, forklarer  hvordan man kan tegne med penselmarker .    Vi trener på lærestoffet sammen ved å lage skisser .
 4.  Gjennom dette kurset  lærer du  å lage raske  skisser av  det  du kan se rundt deg hjemme og ute, i parken og i skogen.
 5. Du kan fotografere  skissene dine, legge bildene ut på Facebook i Gruppen "Art-kurs med Svetlana Rezvaya" . Jeg skal kommentere  skissene dine.
 6. Undervisninger går på nett(YouTube) i en lukket  fast gruppe. Du får lenken til undervisningsopptak hver gang uansett du skal være i direktesendingen eller slipper  noen av dem. Du kan studere hjemme, på hytta, hvor som helst, og når som helst.

   For å forstå bedre kan du spole video tilbake og se den igjen og igjen.
 7. KOMMENTARER om KURSET:                                                                                                                          Gerd Johanne Sanden Hei Svetlana. Jeg kunne ikke tegne noe som helst før kurset, Synes det erskumelt å legge ut mine tegninger. Men måtte nå gjøre det. Synes jeg har lært en hel masse. Har mala en del bilder i akryl og olje, men har bare mala etter andre bilder og ser nå at jeg tør prove meg på egne bilder etter tegnekurset...Men det beste av alt er at jeg har lyst til å tegne mere... Du er flink til å lære bort synes jeg. Tusen takk for alt du har lært meg, Gleder meg til å forsette.....mvh Gerd.                                                                                                                                                  Vigdis Indbjør Kjempekjekt å være med på kurset på nett, jeg syns det var utrolig lærerikt og det har fått meg til å tenke annerledes , spesielt dette med formdannende tegninger, dette å klare og formidle det vi ser. Supert. Gler meg til fortsettelsen. Du er flink til å lære fra deg Svetlana, så dette kurset vil jeg anbefale til alle enten de har tegnet eller ikke. Et flott redskap for å komme i gang.🌹                                                                                                                                            Tone Ballo Kurs på utube med Svetlana Rezvaya. Raske skisser. Tegnearmen trenger trening og må holdes vedlike. Morsom teknikk i skissekurset og frigjørende. Uvant for meg å tegne etter foto da jeg i min skolering hadde strenge rammer og alltid tegnet etter modell/stilleben. Laget disse med tusj. Sjekk ut kurset på Utube
 8.   Klikk på: BESTILL sketch-kurset NÅ!  Skriv ditt navn, telefonnummer og e-post.

  Jeg tar kontakt med deg i løpet av 24 timer på telefonen eller e-posten og forklarer deg hvordan du får sketch-undervisningen.
                                                     Du kan bruke kurs- videoene (10stk) i hele livet!
BESTILL online kurset NÅ for NOK 1000 !